Online 1-Søksutvikling av valper frem til 10 uker

Online kurs

Online kurs

Instruktører

Rune Fjellanger

Passer for

Passer for alle som har interesse for arbeid med søkshunder.

Relaterte kurs

Pris

490

Søksutvikling av valper frem til 10 uker.

Få med deg vårt første online-serie om utvikling, trening og bruk av søkshunder.

Første modul handler om eget valpeutviklingsprogram for å  ta frem nye valper og unghunder med de beste forutsetning for å skape atferd som gir gode tjenestehunder innenfor spesialsøk.

Med den rette form for stimulering til rett tid og i en form som gir trygge valper med høy grad av motivasjon til å bruke sin luktesans. Er du hundeeier eller oppdretter som vil vite mer hvordan en utvikler søksegenskaper hos valper og unghunder vil denne første online-modulen være noe for deg. 

Er dine ambisjoner å utvikle din egen tjenestehund eller delta aktivt i hundesporter som smeller, nosework, o.l., vil du også få mange tips i hvordan stimulering av grunnleggende ferdigheter gir det ekstra som skaper robuste individer med spesielle egenskaper til å utvikele naturlig søksatferd.

Kjøp av enkeltmoduler i vår søkshundutdanning er tilgjengling  hele tiden i 2 mnd etter oppsatt dato for lansering. Modulen er allerede tilgjengelig. Vi sender deg en lenke til presentasjonen straks vi har mottatt din påmelding.

Les mer om vår søkshundutdanning

Temaer

 

Utdannet mer enn 100 tjenstehunder til forskjellige formål, de fleste er lært opp helt fra de var valper.

Fjellanger Hundesenter har utviklet sitt eget valpeutviklingsprogram for å  ta frem nye valper og unghunder med best mulig forutsetning for å skape atferd som gir gode tjenestehunder innenfor spesialsøk. Her handler det om å gi valpene den rette form for stimulering til rett tid og i en form som gir trygge individer med høy grad av motivasjon til å bruke sin luktesans. Er du hundeeier eller oppdretter som vil vite mer hvordan en utvikler søksegenskaper hos valper og unghunder vil denne første online-modulen være noe for deg.

Noen av de viktigste temaene som blir berørt i dette online-kurst er: 

  • Tidligstimulering av valper 0 – 3 uker.
  • Stell og håndtering.
  • Variert og utfordraende miljø i valpekassen.
  • Lek og forsterningsutvikling av valper.
  • Søksutviklig i gradvis mer utfordrende miljø.