Gratis valpesosialisering

Velkommen til gratis valpesosialisering. Under finner du datoer vi skal holde sosialiseringer. Om det skulle være fullt eller avlyst blir det også skrevet under. Vennligst meld deg på via skjemaet nederst på siden. 

Datoer: 
28.11 – Ledig plass
05.12 – Ledig plass

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fjellanger Hundesenter inviterer til valpesosialisering tirsdager kl 18–19  i Fjellangerhallen. Tilbudet er for valper mellom 9-15 uker! 

Sosialisering under kontrollerte forhold er noe av det viktigste for en valp!

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke. 
  • En av hundeskolens ansatte vil alltid være til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!
  • Sosialiseringen består av flere økter med løsslipp, delt opp av pauser hvor det blir prat om ting som innkalling, miljøtrening etc. 
  • Alle valpene vil ikke leke samtidig. Vi vil tilpasse gruppen slik at det alle valpene får en hyggelig opplevelse. 

 

Sosialiseringsperioden:

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!
 Les mer om sosialisering her

Påmelding 

“Dato” = hvilken dato dere ønsker å komme på valpesos.