Gratis valpesosialisering

Velkommen til gratis valpesosialisering som holdes hver tirsdag. Om det skulle være fullt eller avlyst blir det skrevet under. Supert om dere melder dere på via skjemaet nederst på siden. 

Datoer: 
30.11 – Ledig plass
07.12 – Ledig plass
14.12 – Ledig plass
21.12 – Ledig plass
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fjellanger Hundesenter inviterer til valpesosialisering hver tirsdag kl 18–19  i Fjellangerhallen. Tilbudet er for valper mellom 9-14 uker! 

Sosialisering under kontrollerte forhold er noe av det viktigste for en valp!

Med hensyn til Covid-19 vil det være et begrenset antall plasser på valpesosialiseringen, dere vil få bekreftelse på påmeldingen om dere har fått plass. Vi anbefaler 1 person per valp. 

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke.
  • Valpene får løpe fritt i et beskyttet miljø i en 800 kvm kunstgress hall for å leke mens eierne får utvekslet erfaringer.
  • En av hundeskolens ansatte vil alltid være til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!

 

Sosialiseringsperioden:

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!
 Les mer om sosialisering her

Påmelding 

“Dato” = hvilken dato dere ønsker å komme på valpesos.