Gratis valpesosialisering

Velkommen til valpesosialisering som holdes hver tirsdag. Om det skulle være fullt eller avlyst blir det skrevet under. Supert om dere melder dere på via skjemaet nederst på siden. 

Datoer: 
06.06 – Ledig plass 
13.06 – Ledig plass 
20.06 – Ledig plass 
27.06 – Ledig plass 
Sommerferie
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Fjellanger Hundesenter inviterer til valpesosialisering hver tirsdag kl 18–19  i Fjellangerhallen. Tilbudet er for valper mellom 9-15 uker! 

Sosialisering under kontrollerte forhold er noe av det viktigste for en valp!

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke.
  • Valpene får løpe fritt i et beskyttet miljø i en 800 kvm kunstgress hall for å leke mens eierne får utvekslet erfaringer.
  • En av hundeskolens ansatte vil alltid være til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!

 

Sosialiseringsperioden:

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!
 Les mer om sosialisering her

Påmelding 

“Dato” = hvilken dato dere ønsker å komme på valpesos.