Individuell treningstime

Trenger du hjelp til spesiell trening som er vanskelig å få til sammen med andre hunder i startfasen ?  Noen hunder blir f.eks. stresset eller har det vanskelig å konssentrere seg når det er mange andre hunder til stedet.  Da er det midt i blinken med en individuell treningstime. 

Det er du som bestemmer hva du vil jobbe med. Det kan være båndtrening, innkalling, aktivisering, kloklipp, innføring i klikkertrening, apportering, innlæring av konkurranse lydighetsøvelser, agility m.m. 
Kanskje har ditt barn lyst å lære mer om hvordan en kan få hunden til å lære morsomme triks men et helt kurs passer ikke i familiens timeplan? 
 Har du vært hos vår atferdskonsulent og trenger mer hjelp med gjennomføring av den praktiske treningen? Da kan vi hjelpe deg. 

Pris privattime (60 minutter): kr 1050,-. Du kan kjøpe en treningspakke à 3 ganger.
Pris treningspakke (3 x 60 minutter):  kr 2650,-

Timene foregår i utgangspunkt i vår anlegg på Lysekloster men andre steder kan også avtales.

Utagering mot andre hunder er det vanligste atferdsproblemet hos hunder, så selv om en ofte føler seg alene om å ha et slikt problem er en i godt selskap. Frustrasjon og irritasjon kan føre til aggresjon. Hos Fjellanger Hundeskole setter vi opp individuelle timer og har egne hunder tilgjengelig slik at vi har full kontroll over situasjonen og kan legge opp treningen på best måte for den enkelte hund. Les mer om dette tilbudet her: http://fjellanger.net/utagering/

Bestilling av indv. treningstime

Skriv også noen setninger om hva du vil trene på.