Bilde av Rune Fjellanger

Rune Fjellanger

Daglig leder

Epost: Rune@fjellanger.net


Rune er utdannet biolog, cand. scient, med hovedfag på hundens luktesans. Hans fokus har vært å utvikle metoder for å bruke hunder til å påvise luktsubstanser. Dette har gjort at han har blitt brukt som sakkyndig og fagmann i en rekke prosjekter nasjonalt og internasjonalt. Rune Fjellanger har arbeidet med hundefaglige spørsmål i 30 år. Siden 1988 har han utviklet og drevet Fjellanger Hundeskole AS som er et kurs- og treningssenter for hund og hundeeiere, hvor mer en 15 000 elver har deltatt på kurs. 

Rune er kjent for å være en god foreleser med stort engasjement og evnen til å formidle kunnskap til såvel førstegangs hundeeiere, som hundetrenere, instruktører eller studenter.  Med sin lidenskap for treningsmetoder ønsker Rune å formidle praktiske trening som kan tilpasses alle. Nå bruker han sine erfaringer og kunnskaper til å formidle dette gjennom lyd og bilde, men ønsker liekvel å være tett på sine kunder. Rune deltar derfor selv på Valpekurs Online gjennom direktesendte webinarer. Du har defor mulighet til å stille spørsmål og få svar med en gang.

Dersom du ønsker å vite mer om Rune sine erfaringer: Rune sin CV

Forretningsutvikling og kommersielle interesser;

  • Stifter/eier av Fjellanger Hundeskole AS fra 1998- til i dag, Norge
  • Stifter/eier 1/3 av Norsk Kompetansesenter for Spesialsøkshund AS, Norge (2000 – 2005)
  • FN/GICHD, medlem av ekspertgrupper, utvikling av de første internasjonale minehundstandarder – International Mine Action Standard (IMAS) (2001).  
  • Konsulentoppdrag og FoU- prosjekter i samarbeid med store offentlige og private organisajoner. (1995 -2017)
  • Stifter/eier Fjellanger Detection & Training Academy as 2013 – til i dag, Norge