Online 2- Forsterkningsutvikling

Online kurs

Online kurs

Instruktører

Rune Fjellanger

Passer for

Passer for alle som har interesse for arbeid med søkshunder.

Relaterte kurs

Pris

kr 490,-

Forsterkningsutvikling hos valper og voksne hunder. 

Forsterking hos valper, handler mest om stimulering og tilpasset trening slik at en har kontroll med atferdsutviklingen. For enkelte raser må treningen reguleres tidlig for ikke at aktiviteten skal komme ut av kontroll. For andre raser gjelder det å bruke de rette virkemiddlene og at disse anvendes på en nøysom og tilpasset måte.

Kurset vil ha et innhold som varierer fra enkle råd i trening til informasjon om systematisk utvikling av forsterkning ved variert bruk av forskjellige typer forsterkere.

Er du en hundeeier som vil vite mer hvordan en utvikler forsterkere hos valper og unghunder vil du her få mange gode råd. Har du derimot ambisjoner om å utvikle din egen tjenestehund eller delta aktivt i hundesporter som smeller, nosework , o.l., er fokus på forsterkningsutvikling helt nødvending og du vil oppleve at det aller meste vil kunne falle i smak. 

Når du kjøper denne modulen er den tilgjengelig for deg hele tiden i 2 måneder etter lansering. Modulen er allerede publisert og derfor tilgjengelig nå. Vi sender deg informasjon om pålogging straks vi har registrert din påmelding.

Temaer

 

Online 2 - Forsterkningsutvikling

Forsterking hos valper, handler mest om stimulering og regulering når det gjelder å få til en god utvikling. For enkelte raser må treningen reguleres tidlig for ikke at aktiviteten skal komme ut av kontroll. For andre raser gjelder det å bruke de rette virkemiddlene og at disse anvendes med nøysom og på en tilpasset måte.

Noen av temaene for dette seminaret er:

  • Hva er forsterkning og hvordan virker dette på utvikling av søksatferd.
  • Forsterkning til hverdags og i trening av tjenestehunder. 
  • Kartlegging av forsterkere hos voksne hunder. 
  • Noen kjøreregler for bruk av forsterkere i praksis. 
  • Eksempler på lek og annen aktvisering som kan brukes til å skape motivasjon.