Rune’s Hundekafè 
- et tilbud til våre kurselever og medlemmer

 

 

 

 

 

Program for kveldene på Rune’s Hundekafè

 

18.00 – 19.00

Valpesosialisering

Den første timen setter vi av til de aller yngste valpene. Her kan alle som har valper i alderen 9 – 12 uker komme til gratis valpesosialisering.

Kom å bli med og legg et godt grunnlag for framtiden!

Tirsdager 18.00 – 19.00 

Første gang etter ferien tirsdag 14. august

Meld din ankomst

19.00 – 20.00

Aktivitet for våre valpekurs deltakere

Vi inviterer alle våre elever på valpekurs til en ekstra aktivitetskveld.  Det blir litt trening på øvelsene dere jobber med på valpekurset, men også andre øvelser som apportering, søk, forsterkningsutvikling eller vi setter fokus på hverdagsutfordinger (f.eks IPA som lærer kjøkkenkultur – se lenger nede).

Tilbudet er gratis så lenge du går på valpekurs.

En av våre instruktører er tilstede for å gi veiledning

20.00 – 22.00

Trening for våre medlemmer

På slutten av kvelden inviterer vi våre  medlemmer. Det vil være ulike aktiviteter som agility, smeller, rally eller lydighet.  Aktiviteten tilpasses etter hvem som møter frem, men vil skal så godt vi kan prøve å gi alle plass.

Bli medlem å få muligheten du også. 

  Bli medlem

Hva er vår målsetting med å starte Rune’s Hundekafè:

Fjellanger Hundesenter ønsker å gi sine kunder og medlemmer det lille ekstra gjennom å skape et møtested for hundeaktivitet og sosialt samvær. Rune Fjellanger har selv tatt initiativet til å starte vår Hundekafè og vil være tilstede sammen med valpen IPA så langt han får tiden til å strekke til.  Dere vil også kunne møte på en eller flere av våre andre instruktører som kan hjelpe til, men som også gjerne trener sine egne hunder.

Litt trening hvor vi kan hjelpe hverandre. Kan være hverdagslydighet, agility, rally-lydighet eller smeller, men gjerne slik at det blir noe for alle. 

Har du planer om å få deg valp? Ta gjerne turen innom – du vil få se valper av ulike raser – hunder i trening eller kanskje du har noen spørsmål vi kan svare på !

Valpesosialisering

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke.
  • Valpene får løpe fritt i et beskyttet miljø i en 800 kvm kunstgress hall for å leke mens eierne får utvekslet erfaringer.
  • Det vil alltid være en av hundeskolens ansatte til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, men likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi på Fjellanger har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!

Les mer om sosilaisering her

Hvordan organiseres  kveldene.

Vi vil starte denne ordningen med å følge et program som er organisert slik som beskrevet over.  Frem til sommeren vil dette være et tilbud som vil finne sted på ulike dager (tirsdager eller onsdager), men vi vil be om at dere følger med på vår kalender for Fjellangerhallen eller ved annonsering på facebook dersom det blir forandringer.

En av våre instruktører er alltid tilstede forgode råd og litt veiledning, men disse kveldene vil vi ikke prioritere typiske problematferder (frykt og aggressjon).  Dersom det skulle være slike utfordinger vil vi be om at dere sender en forespørsel til vår atferdskonsulent eller ber om en individuell time

 

Hverdagsutfordinger: 

Se IPA lærer seg litt kjøkkenkultur

Retninglinjer for bruk av Fjellangerhallen

Skal dette bli et varig tilbud som ikke får noen spesiell konstnad, må vi be om at alle rydder tilbake utstyr som er brukt.  La det stå slik som du ønsker å finne det neste gang du kommer for å trene. Våre retningslinjer

Valpesosialisering 

Kom å lek sammen med oss  !