Valpekurs Online

Se intro

VALPEKURS ONLINE

Gratulerer med nytt familiemedlem!

Dere har en spennende tid framfor dere med mye kos, lek og latter, og selvfølgelig også noen utfordringer!  

Fjellanger Hundesenter har mer enn 30 års erfaring og vet hva dere trenger av kunnskap for å få til et godt og harmonisk hundehold. Vi kan gi deg verdifull kunnskaper slik at du lærer valpen å kjenne og at du kommer i gang med treningen med en gang.

Utfordinger den siste tiden (Covid-19) har gjort det vanskelig med gjennomføring av kurs på tradisjonelt vis. Fjellanger Hundesenter har løst disse utfordingene ved å lage et kurs på nett hvor instruktøren (Rune Fjellanger) veildere deg gjennom hver enkelt øvelse. Undervisningen er tilgjengelig med en gang dere er påmeldt. Dere vil i tillegg få invitasjon til livsendte webinarer med Rune Fjellanger på teams (fast tid hver uke) hvor dere kan stille spørsmål og få svar med en gang.  Det vil bli gitt veiledning i forhold til eventuelle utfordringer dere måtte ha hjemme, i tillegg til øvelser om stell, kloklipp, innkalling, gå pent i bånd, etc. 

Er du usikker på hvordan våre online kurs er bygget opp kan du prøve vårt gratis tilbud. 1 time med øvelser og mye nyttig informasjon for deg som nettopp har fått valpe i huset.

Start på Norges mest omfangsrike online valpekurs i dag og vi vil være der for deg i et helt år fremover!

Gratis kurs 

- første uker i nytt hjem:

Rune Fjellanger gir deg 1 time med gratis undervisning med nyttige øvelser valp- og valpetrening

Påmelding gratis kurs

For påmelding online valpekurs:

Online Valpekurs

 

Flere alternativer til valpekurs

Valpekurs Online – et nettkurs hvor instruktør leder undervisningen

Valpekurset har som formål å utruste deg som ny valpeeier med de verktøyene man trenger for å utvikle og trene valpen hjemme hos deg selv. Kunnskap og teknikker som gir god samhandling og som gjør at du er godt rustet til å takle de utfordringer som måtte komme i tiden framover. 

Kurset foregår på nett ledet av instruktør Rune Fjellanger og inkluderer følgende:

  • 5 webinarer i opptak hvor 65 videoer inngår i undervisningen 
  • Et kurskompendium (70 sider)
  • 4 leksjoner med teoretisk undervisning
  • 15 øvelser satt sammen av trinnvise videoer med forklaringer.
  • Se oversikt over videoer og det øvrige innholdet

I tillegg vil alle bli invitert til å delta på faste undervisningskvelder på teams med Rune Fjellanger hvor dere kan stille spørsmål  og få svar med en gang.

Alt vil være tilgjengelig på din egen profil på våre nettsider i 12 måneder.

Valpekurset består av viktig hverdagslydighet som innkalling, gå pent i bånd, bli liggende, hilse pent, m.m. I tillegg legger vi vekt på de gode vanene hundene trenger i hverdagen for å oppnå et lykkelig hundehold. Dette er alt fra å være rolig og komfortabel med stell og håndtering, til å lære seg en fast plass å være, ved kjøkkenet eller i stua, når dere lages mat eller en skal spise middag.

Se litt fra vårt valpekurs på nett: 

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Valpekurs Online, og hvordan fungerer det?

Dette er vår løsning på å tilrettelegge for fjernundervisning for de som ikke kan komme til oss eller har valpekurs et tilgjengelig der hvor du bor.

Med dette kurset spiller det ingen/ikke noen rolle hvor du befinner deg; hjemme, på jobb eller på hytta – ditt nettkurs er med deg så lenge du har tilgang til internett og du kan tilpasse det meste helt etter din egen timeplan. 

I vårt nettbaserte valpekurs leder instruktøren deg gjennom 5 webinarer og gir deg mulighet til å stille spørsmål om det er noe du ikke forstår.  Kurset er som et ordinært valpekurs utenom at det foregår hjemme hos deg. Det vi opplever med nettbasert kurs er at instruktøren får enda bedre utpekt de viktige detaljene som gjør at du lykkes i å utføre øvelsen.

Kursene inneholder 4 leksjoner med teoretisk undervisning, et kurskompedium (70 sider), 15 øvelser med treningsvideoer og 5 webinarene i opptak hvor spesielt detaljer i videoer blir kommentert og samtidig gir deg fleksibilitet til å følge undervisning på tidspunkt som måtte passer deg bedre. 

Vær obs på et onlinekurs ikke dekker viktige elementer som normalt sett dekkes av et valpekurs hvor man er fysisk til stede, slik som miljøtrening og sosialisering.  Det er altså ikke et kurs hvor man er fysisk sted på selve kurset. 

 

Hvordan kan jeg delta på kurs?

Vi har 2 alternativer:

  1. Dere melder dere på før kursstart og følger de oppsatte direkte sendte webinarene på teams når de kommer.
  2. Dere melder dere på etter kursstart – et pågående kurs - se på opptak av webinarene og delta på direktesendte webinarer når de kommer neste gang.

Du går ikke glipp av noe – uansett når tid du måtte melde deg på. For kurs som pågår eller er ferdig vil du finne opptak av webinarene og dermed få alt slik som du ville ha gjort om du var med fra begynnelsen.

 

Er det noen krav om forkunnskaper?

Det er ingen krav om forkunnskaper for deltagelse på Valpekurs online.

Valpekurset er tilpasset dere som har fått valp i huset og det er opp til oss å tilrettelegge undervisning slik at alle forstår. Med mer enn 30 års erfaring i formidling av kunnskap til nye hundeeier er dette kurset tilpasset alle uansett alder, erfaring og bakgrunn.

 

Er det noen spesielle krav for å kunne fullføre kurset? Må jeg ta noen test?

Vi er ikke opptatt av at våre elver skal måtte bestå noen prøve eller gjennomgå noe test. Det viktigste for oss er at alle som deltar på kurset opplever mestring og føler at de sitter igjen med nyttig kunnskap som bidrar til et det blir god samhandling mellom deg/din familie og valpen.

 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset og kursmateriellet?

Kurskompendiet eller annet materiell som du har mottatt på mail skal selvsagt ikke leveres tilbake.

Tilgangen til materialet inne på hjemmesiden 12 måneder etter dato for oppstart på kurset. Skulle det være spesielle grunner til at du ønsker å få denne tiden forlenget er det bare å ta kontakt.

 

Kan jeg få refundert pengene eller ta kurset på nytt dersom jeg av en eller annen årsak har blitt forhindret i å delta?

Der som du kan vise til sykemelding hos deg selv eller hos valpen din, vil dette kunne kompenseres ved at kurstilgangen blir forlenget. Kursavgift refunderes normalt ikke ved deltagelse på Valpekurs Online.  Dersom dere likevel mener at det kan være grunnlag for refusjon eller annen kompensasjon, vil vi be om at synspunkter og grunnlag sendes til oss for vurdering. Send til post@fjellanger.net