Valpekurs Online

Se intro

VALPEKURS ONLINE

Gratulerer med nytt familiemedlem!

Dere har en spennende tid framfor dere med mye kos, lek og latter, og selvfølgelig også noen utfordringer!  

Fjellanger Hundesenter har mer enn 30 års erfaring og vet hva dere trenger av kunnskap for å få til et godt og harmonisk hundehold. Vi må gi deg kunnskaper slik at du lærer valpen å kjenne og at du kommer i gang med treningen med en gang.

Utfordinger i tiden (Covid-19) har i perioder gjort det vanskelig med gjennomføring av kurs på tradisjonelt vis. Fjellanger Hundesenter har løst disse utfordingene ved å lage et kurs på nett hvor du også kan snakke direkte med instruktøren. Med en time på webinar hver uke i 5 uker vil elevene få praktisk veiledning i forhold til eventuelle utfordringer du måtte ha hjemme, i tillegg til øvelser om stell, kloklipp, innkalling, gå pent i bånd, etc. 

På valpekurset er vi opptatt av å skape et godt grunnlag og samtidig bygge en god relasjon mellom deg og din hund. Vi legger vekt på at du som hundeeier skal få et fornøyelig hundehold gjennom økt forståelse og kunnskap.

Start på valpekurs i dag eller finn et alternativ som passer deg bedre!

For å delta på valpekurs i Fjellangerhallen, se alternativer 

Fra en av våre kurselever:

Online valpekurs hos Fjellanger har vært ukens spillefilm for hele familien”

 

Valpekurs Online – et nettkurs hvor instruktør leder undervisningen

La oss veilede dere i tiden framover og vi garanterer at dere er i gode hender! Valpekurset har som formål å utruste deg som ny valpeeier med de verktøyene man trenger for å utvikle og trene valpen hjemme hos deg selv. Kunnskap og teknikker som gir god samhandling og som gjør at du er godt rustet til å takle de utfordringer som måtte komme i tiden framover. 

Kurset foregår på nett ledet av instruktør Rune Fjellanger og inkluderer følgende:

  • 5 webinarer (direktesendt) – 1 t. pr uke om praktisk trening av valpen
  • Et kurskompendium (70 sider)
  • 4 leksjoner med teoretisk undervisning
  • Spørsmålsrunde på slutten av alle webinarene
  • Opptak av de ukentlige webinarene.
  • Se oversikt over videoer og det øvrige innholdet

Alt vil være tilgjengelig på din egen profil på våre nettsider. Du går derfor ikke glipp av noe, selv om du skulle bli forhindret fra å delta på en av direktesendingene.

Valpekurset består av viktig hverdagslydighet som innkalling, gå pent i bånd, bli liggende, hilse pent, m.m. I tillegg legger vi vekt på de gode vanene hundene trenger i hverdagen for å oppnå et lykkelig hundehold. Dette er alt fra å være rolig og komfortabel med stell og håndtering, til å lære seg en fast plass å være, ved kjøkkenet eller i stua, når dere lages mat eller en skal spise middag.

Se litt fra vårt valpekurs på nett: 

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er Valpekurs Online, og hvordan fungerer det?

Dette er vår løsning på å tilrettelegge for Covid-19 restriksjoner og å kunne tilby fjernundervisning for de som ikke har valpekurs tilgjengelig der de bor.

Med dette kurset spiller det ingen/ikke noen rolle hvor du befinner deg; hjemme, på jobb eller på hytta – ditt nettkurs er med deg så lenge du har tilgang til internett og du kan tilpasse det meste helt etter din egen timeplan. 

I vårt nettbaserte valpekurs leder instruktøren deg gjennom 5 webinarer og gir deg mulighet til å stille spørsmål om det er noe du ikke forstår.  Kurset er som et ordinært valpekurs utenom at det foregår hjemme hos deg. Det vi opplever med nettbasert kurs er at instruktøren får enda bedre utpekt de viktige detaljene som gjør at du lykkes i å utføre øvelsen.

Kursene inneholder 4 leksjoner med teoretisk undervisning, et kurskompedium (70 sider), flere treningsvideoer og alle de 5 webinarene i opptak i tilfelle du skulle være forhindret fra å delta på direktesendingene. 

Vær obs på et onlinekurs ikke dekker viktige elementer som normalt sett dekkes av et valpekurs hvor man er fysisk til stede, slik som miljøtrening og sosialisering.  Det er altså ikke et kurs hvor man er fysisk sted på selve kurset. 

 

Hvordan kan jeg delta på kurs?

Vi har 2 alternativer:

  1. Dere melder dere på før kursstart og følger kurset som normalt ved oppstartsdato.
  2. Dere melder dere på etter kursstart – et pågående kurs - ser på opptak av webinar som har vært og deltar som vanlig på resterende webinarer.

Du går ikke glipp av noe – uansett når tid du måtte melde deg på. For kurs som pågår eller er ferdig vil du finne opptak av webinarene og dermed få alt slik som du ville ha gjort om du var med fra begynnelsen.

 

Er det noen krav om forkunnskaper?

Det er ingen krav om forkunnskaper for deltagelse på Valpekurs online.

Valpekurset er tilpasset dere som har fått valp i huset og det er opp til oss å tilrettelegge undervisning slik at alle forstår. Med mer enn 30 års erfaring i formidling av kunnskap til nye hundeeier er dette kurset tilpasset alle uansett alder, erfaring og bakgrunn.

 

Er det noen spesielle krav for å kunne fullføre kurset? Må jeg ta noen test?

Vi er ikke opptatt av at våre elver skal måtte bestå noen prøve eller gjennomgå noe test. Det viktigste for oss er at alle som deltar på kurset opplever mestring og føler at de sitter igjen med nyttig kunnskap som bidrar til et det blir god samhandling mellom deg/din familie og valpen.

 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset og kursmateriellet?

Kurskompendiet eller annet materiell som du har mottatt på mail skal selvsagt ikke leveres tilbake.

Tilgangen til materialet inne på hjemmesiden 6 måneder etter dato for oppstart på kurset. Skulle det være spesielle grunner til at du ønsker å få denne tiden forlenget er det bare å ta kontakt.

 

Kan jeg få refundert pengene eller ta kurset på nytt dersom jeg av en eller annen årsak har blitt forhindret i å delta?

Der som du kan vise til sykemelding hos deg selv eller hos valpen din, vil dette kunne kompenseres ved at kurstilgangen blir forlenget. Kursavgift refunderes normalt ikke ved deltagelse på Valpekurs Online.  Dersom dere likevel mener at det kan være grunnlag for refusjon eller annen kompensasjon, vil vi be om at synspunkter og grunnlag sendes til oss for vurdering. Send til post@fjellanger.net