Våre hunder er avlet til bruks/søksformål

 

Fjellanger Hundesenter har egen avl på Jaktcocker spaniel, Jaktspringer spaniel og Malinois. Vårt avlsmateriale av alle disse tre rasene er utviklet med hensyn på trening til tjenestehund innen ulike søkshundområder.  Avl av hunder har vesentlig blitt gjort for rekrutering til egen forskning, men også til andre formål.

Fjellanger vil nå også kunne tilby sitt avlsmateriale (valper) og valpeutviklingsprogram for det åpne markedet.  Alle våre hunder leveres med helsegaranti og med de beste forutsetninger til å bestå de atferdstester som er påkrevd for tjeneste som søkshund. 

Du kan til en hver tid finne oversikt over hvilke hunder vi har for salg og når tid vi planlegger valpekull.

 

 

Valper

- har gjennomgått utviklingsprogram

 

Valper som har gjennomgått vårt utviklingsprogram med mye miljøtrening og nyttige øvelser for utvikling av forsterkning. 

Når valpene leveres ved 8 uker vil de også ha et stort potensial for videre trening mot hundesporter som agility og støtende fuglejakt, i tillegg til søksarbeid.

Vårt utviklingsprogram for valper skaper robuste hunder med stort potensial for forsterkning og vil være svært gode individer til de fleste former for hundesport. 

Tøffe valper med stort brukspotensiale

 

 

 

IPA 11 uker søker Kong på murstein

Unghunder 

- levert på ulike alderstrinn 

 

Dette er hunder som etter bestilling fortsetter i vårt valpeutviklingsprogram

Flere alternativer:

  • Utvikling og trening av unghunder, levert etter kravspesifikasjon gitt av kunde. Treningslogg og øvrige dokumentasjoner for atferdsutviklingen inngår som en del av leveringen.
  •  Vi gjennomfører opplæring sammen med våre kunder. Hundefører deltar på våre kurs på Fjellanger Hundesenter, men følges deretter opp på hjemsted gjennom online/webinar undervisning og individuell veiledning. 

Ikke noe å si på finsøket til våre unghunder

 

Kontroll med avlevering er også en viktig del av treningen;

Hunder over 12 mnd

-salg av ferdigtrente hunder

 

Levering av hunder som har gjennomgått opplæring etter kravspesifikasjon utarbeiet i samarbeid med kunde. Levering finner sted etter en alder av minimum 12 mnd, og hvor atferdstester og nødvendige godkjenninger til helse foreligger. 

Leveringsavtale på minimum 2 hunder må foreligge for denne type leveringer. Treningslogg og øvrige dokumentasjoner for atferdsutviklingen gjennom hele treningsperioden hos Fjellanger vil være en del av leveringen.

Søk på bil, objekt, lager, leilighet, m.fl, er typer av miljø som våre hunder arbeider på.

 

 

Fjellanger Hundesenter har en unik mulighet til å ha  miljøtrening i utfordrene omgivelser.