Bilde av Siri Jørgensen

Siri Jørgensen

Instruktør

Hei alle sammen

Jeg heter Siri Jørgensen og jeg er ansatt som instruktør på Fjellanger hundesenter.

I min barndom ønsket jeg meg hund men foreldrene mine gjorde ikke det, derfor ble det hverken hund, fisk eller undulater før jeg ble voksen.

I 1995 fikk jeg min første Berner Sennen han-hund, en aktiv valp som var høyt og lavt. Etter hvert ble jeg aktiv med i styret til raseklubben NBSK, samt som trener for klubben. Her deltok vi på kløv turer, barn- og familie dager, ukentlige treninger i tillegg til trekk av vogn.

I 1998 fikk jeg min andre Berner Sennen, en tispe som het Emily. Hun fikk jeg nesten samtidig som jeg fikk mitt første barn. Så dermed ble det småbarn og valpetid samtidig med en stor og aktiv unghund…travelt og lærerikt. Emily var en fantastisk familie hund som vokste opp sammen med min eldste sønn. De hadde flere felles interesser, hun bet gjerne et blad i småbiter, mens sønnen min rev det :-)

I 2016 fikk jeg Penny. Nå ble det valpetid og tenåringer i huset, med venner til unger som kommer og går nesten til alle døgnets tider… tenåringsjenter og valp gir nye utfordringer og erfaringer.

Med Penny har det blitt agility, spor-kurs, rundering, feltsøk, smeller og rally-lydighet. I tillegg har vi deltatt på utstillinger. Det er blitt noen premieringer og fine sløyfer men det vesentlige for oss har hele tiden vært erfaringene og gleden vi har funnet i å delta på aktiviteter sammen med hunden vår. I perioden 2017-2018 deltok jeg på Fjellanger sin instruktør utdannelse.

Hver hund bringer med seg gleder men også utfordringer. Du blir aldri ferdig utlært. Vi kommer med vår kunnskap og erfaringer som vi gjerne deler med dere. Velkommen på kurs