Bilde av Elise Bergersen

Elise Bergersen

Instruktør

Elise sier selv hun er litt ”potet” her på Fjellanger.  Hun er hovedsakelig å treffe på kurs, men er også å finne i kennelen innimellom. Hun er over gjennomsnittet interessert i dyr, og har drevet i mange år med hest før hundeinteressen tok skikkelig overhånd.

Elise begynte hos oss som ekstrahjelp i kennelen i 2012 og ble videre praktikant hos oss i 2013-2014.  Hun har siden det hatt valpekurs hos oss jevnlig, for utenom en periode hun jobbet som stallsjef på Østlandet.

Elise har 2 Jakt Cockere, Elita (f.2011) som hun overtok av oss i 2014. De har konkurrert i agility og rally-lydighet i både øst og vest, men bruker nå tiden til rally, blodspor, triks og alt interessant de kommer over.

I 2017 fikk hun sin andre jakt cocker, Jojo som er en fantastisk ivrig og positiv hund. Foreløpig har de kommet i gang med rally og fått smaken på agility, ellers blir det fokus på spor, triks, og kanskje de prøver seg litt på fugl!

Elise er opptatt av at hundene opplever trening som positivt, og at de har en godt rustet kropp for det de skal gjøre.

Elise trives godt med å undervise og hjelpe både barn og voksne med å utvikle seg selv i det som interesserer seg i, og holder på med grunnskolelærerutdanning på HVL i Bergen.