Bilde av Elisabeth Vange

Elisabeth Vange

Instruktør

Elisabeth har alltid vært lidenskapelig interessert i dyr og startet med hest før det ble hund. Hun har jobbet som instruktør og daglig leder ved et hestesportsenter. Utdannet seg samtidig som barneidrettstrener og dressurdommer på hest.

Fikk sin første hund i 1998, og har siden hatt en glødende interesse for hundetrening og hundesport. Har deltatt på en del seminarer, med bla Runar Næss og Rune Fjellanger.

Startet instruktørutdanningen ved Fjellanger Hundeskole i 2000 og var ferdig uteksaminert i 2001. Siden har hun vært ansatt hos oss som instruktør og underviser på både valpekurs, grunnkurs, lydighetskurs og agilitykurs.

Elisabeth driver aktivt med agility og har deltatt på en del konkurransekurs i agility, bla med Peter Holmberg, Sascha Grunder, Poul Lerche, Alen Marecovik, Jan Egil Eide, Jose Manuel Davila og Veronica Herendy.

Hun jobber til daglig ved Hordaland Politidistrikt.

Elisabeth har vært eier av Dennis (BC- blanding) og senere en Shetland Sheepdog tispe, Pippi. Pippi fikk tittel som Norsk Agilitychampion!

Nå til dagen deler hun hus med tre flotte sheltietisper; Kikki, May og Candy. De driver dagene med fine turer i skog og mark, agilitytrening, kursing og agility konkurranser.

-Kikki: 7 år, klasse 3 agility.

-May: 3 år, klasse 3 agility.

Vi er også stolt av at May sin 3. plass i finalen i Norwegian Open, der May ble beste norske småhund av rundt 100 startende.

-Candy: 18 mnd, og helt rå på trening, har nettopp debutert  i agility og startet med 2 feilfrie agilityløp og 1.plass

Vi er veldig glad for at Elisabeth ble igjen her hos oss etter instruktørutanningen og ble en viktig del av vår instruktørstab!