Bilde av Elisabeth Vange

Elisabeth Vange

Instruktør

Elisabeth har alltid vært lidenskapelig interessert i dyr og startet med hest før det ble hund. Hun har jobbet som instruktør og daglig leder ved et hestesportsenter. Utdannet seg samtidig som barneidrettstrener og dressurdommer på hest.

Hun fikk sin første hund i 1998, og har siden hatt en glødende interesse for hundetrening og hundesport. Har deltatt på en del seminarer, med bla Runar Næss og Rune Fjellanger.

Hun startet instruktørutdanningen ved Fjellanger Hundeskole i 2000 og var ferdig uteksaminert i 2001. Siden har hun vært ansatt hos oss som instruktør og underviser på både valpekurs, grunnkurs, lydighetskurs og agilitykurs.

Elisabeth driver aktivt med agility og har deltatt på en del konkurransekurs i agility, bla med Peter Holmberg, Sascha Grunder, Poul Lerche, Alen Marecovik, Jan Egil Eide, Jose Manuel Davila, Veronica Herendy, Manca Mikec, Polona Bonac, Irene Yrstad, samt flere online kurs med Silvia Trkman.

Hun jobber til daglig ved Hordaland Politidistrikt.

Elisabeth har vært eier av Dennis (BC- blanding) og senere en Shetland Sheepdog tispe, Pippi. Pippi fikk tittel som Norsk Agilitychampion!

Nå til dagen deler hun hus med fire flotte sheltietisper; Kikki, May, Candy og Noisy . De driver dagene med fine turer i skog og mark, agilitytrening, kursing og agility konkurranser.

-Kikki:Snill og god som dagen er lang, mor sin trofaste skygge!
Hun har oppnådd tittelen norsk agility hoppchampion, men er ikke lenger aktivt konkurrerende på grunn av sin alder.

-May: Verdens søteste lille sjarmtroll, med et hjerte av gull!
Konkurrer aktivt i klasse 3 agility. Er både hopp og agility champion.
Vi er også stolt av at May sin 3. plass i finalen i Norwegian Open, der May ble beste norske småhund av rundt 100 startende.

-Candy: Elisabeths unge, lovende! Familiens råtass og moroklump. Alltid like klar for action!
Konkurrerer aktivt i klasse 3.
Er både hopp og agility champion.
Vinner av fjorårets Os mesterskap i agility, der flere av landets beste utøvere bidro til høyt nivå og sterk konkurranse!

Videre har Elisabeth  oppnådd  -sølv i Norgesmesterskapet i agility (lag) 2018 -
hun har kvalifiserte seg som landslagsutøver, og var en del av det norske agilitylandslaget i 2018, sammen med sin firbeinte stjerne Candy.
Hun har deltatt i Nordisk Mesterskap i Finland, som en del av landslagstroppen 2018. 

I 2019 fikk hun bronse i det  Nordiske Mesteskapet  individuelt.

Noisy er akkurat startet sin agilitytrening

Vi er veldig glad for at Elisabeth ble igjen her hos oss etter instruktørutanningen og ble en viktig del av vår instruktørstab!