Valpekurs Online nå

 

Passer for

Valper fra 11 – 20 uker.

Pris

Kurspris kr. 1 200,-

Gratulerer med nytt familiemedlem!

Dere har en spennende tid framfor dere med mye kos, lek og latter, og selvfølgelig også noen utfordringer!  Fjellanger Hundesenter har holdt valpekurs siden 1988 og var en av de første til å ta i bruk positive, belønningsbaserte treningsmetoder.  La oss veilede dere i tiden framover og vi garanterer at dere er i gode hender!

Vår nettløsning for valper har også en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog med instruktøren. Rune Fjellanger vil derfor gi undervisning og svare på spørsmål 1 gang i uken i 5 uker hvor dere alle vil få invitasjon å delta på teams:

 • 5 x 45 min livesendt webinar med Rune Fjellanger (med mulighet for å stille spørsmål underveis).

Ved påmelding vil dere få tilgang til “min side” ved å logge inn via våre hjemmeside. Der vil dere finne alt av undervisningsmateriell med en gang.

 • 5 x webinar i opptak hvor det inngår bruk av 65 videoer som del av undeervisningen (til repetisjon eller i tilfelle du skulle gå glipp av en livesending og må se det senere)
 • 4 x 30 min teorileksjoner
 • 15 øvelser satt sammen av trinnvise videoer med forklaringer.

I tillegg vil du få tilsendt vårt kompendium (70 sider) når du melder deg på kurset.

Videoer og alt av annet kursmateriell vil være tilgjengling for deg i 12 måneder etter at kurset er avsluttet.

Du vil lære mer om:

 • Vanlige “valpeproblemer” som valpebiting, alenetrening, bli husren,
 • Kroppsspråk og kommunikasjon
 • Aktivisering, mosjon og ernæring
 • Stell & helse
 • Sosialisering & Miljøtrening

Valpekurset har som mål å utruste deg som valpeeier med de verktøyene du trenger for å trene valpen selv. Det vil være viktig at du kommer igang tidlig og får den kunnskap du trenger for å skape samspill og god utvikling, samt for å takle eventuelle framtidige utfordringer. Er du usikker på om denne formen for organisering er noe for deg, kan du be om å få tiilgang til  “Gratis kurs – første uker i nytt hjem”.

Øvelser for valpen:

 • Hverdagsregler og rutiner
 • Innkalling
 • Gå pent i bånd
 • Kontakttrening
 • Hilse pent
 • m.m.

Ønsker du heller å delta på et av våre ordinære Valpekurs i Fjellangerhallen, kan du lese mer her: Valpekurs i Fjellangerhallen

 

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på ordnært valpekurs og en løsning på webinar?
Med en webinarløsningen gjør du alt hjemme hos deg selv ved å følge undervisning på nett (teorileksjoner + webinar), samt studere trinvise videoer for hvordan du skal lære valpen ulike ferdigheter . Våre kurselver sier at de har mer utbytte av videoer med tekst enn hva de oppelver av progresjon i læring når de er på et fysisk kurs. Et ordinært valpekurs gir i tillegg en anledning til å utvikle sosial atferd overfor andre valper og fremmede mennesker. Velger du webinar-løsningen bør du derfor oppsøke steder hvor din valp kan få anleding til å treffe andre valper.

Er det noen krav om forkunnskaper?
Det er ingen krav om forkunnskaper for deltagelse på Valpekurs online. Valpekurset er tilpasset dere som har fått valp i huset og det er opp til oss å tilrettelegge undervisning slik at alle forstår. Med mer enn 30 års erfaring i formidling av kunnskap til nye hundeeier er dette kurset tilpasset alle uansett alder, erfaring og bakgrunn.

 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset og kursmateriellet?
Kurskompendiet eller annet materiell som du har mottatt på mail skal selvsagt ikke leveres tilbake. Tilgangen til materialet inne på hjemmesiden 6 måneder etter dato for oppstart på kurset. Skulle det være spesielle grunner til at du ønsker å få denne tiden forlenget er det bare å ta kontakt.

 

Kan jeg få refundert pengene eller ta kurset på nytt dersom jeg av en eller annen årsak har blitt forhindret i å delta?
Der som du kan vise til sykemelding hos deg selv eller hos valpen din, vil dette kunne kompenseres ved at kurstilgangen blir forlenget. Kursavgift refunderes normalt ikke ved deltagelse på Valpekurs Online.  Dersom dere likevel mener at det kan være grunnlag for refusjon eller annen kompensasjon, vil vi be om at synspunkter og grunnlag sendes til oss for vurdering. Send til post@fjellanger.net