Online 1-Søksutvikling av valper frem til 10 uker

 

Passer for

Passer for alle som har interesse for arbeid med søkshunder.

Pris

Webinar 1 times varighet

Søksutvikling av valper frem til 10 uker.

Få med deg vårt første online-serie om utvikling, trening og bruk av søkshunder.

Første modul handler om eget valpeutviklingsprogram for å  ta frem nye valper og unghunder med de beste forutsetning for å skape atferd som gir gode tjenestehunder innenfor spesialsøk.

Med den rette form for stimulering til rett tid og i en form som gir trygge valper med høy grad av motivasjon til å bruke sin luktesans. Er du hundeeier eller oppdretter som vil vite mer hvordan en utvikler søksegenskaper hos valper og unghunder vil denne første online-modulen være noe for deg. 

Er dine ambisjoner å utvikle din egen tjenestehund eller delta aktivt i hundesporter som smeller, nosework, o.l., vil du også få mange tips i hvordan stimulering av grunnleggende ferdigheter gir det ekstra som skaper robuste individer med spesielle egenskaper til å utvikele naturlig søksatferd.

Kjøp av enkeltmoduler i vår søkshundutdanning er tilgjengling  hele tiden i 2 mnd etter oppsatt dato for lansering. Modulen er allerede tilgjengelig. Vi sender deg en lenke til presentasjonen straks vi har mottatt din påmelding.

Les mer om vår søkshundutdanning