Online søkskurs

 

Passer for

Passer for alle som har interesse for arbeid med søkshunder.

Pris

Kr 950,-

Mål for kurset er å gi råd og praktisk veiledning innen søkstrening av valper og unghunder. Men du får også se hvordan vi jobber med våre voksne tjenestehunder. Du vil selv kunne delta aktivt gjennom å få muligheten til å sende inn filmer vi kan gi deg tilbakemeldinger på. Du blir medlem i en lukket facebookgruppe i en periode på 5 mnd hvor du får tilgang til opplæringsvideoer og får mange gode tips til trening av søkshunder generelt.

 

Deltager på dette online kurset kan:

  • Start på kurset når du selv vil og ta det i ditt eget tempo innenfor en tidsramme på 5 mnd.
  • Få tilgang til egen lukket facebookgruppe hvor du får ukentlige oppdateringer på trening av våre valper og unghunder.
  • Tilgang til opplæringsfilmer steg for steg
  • Du kan sende inn treningsfilmer og vil få tilbakemelding på disse
  • Korte teoribolker online med tips og råd

Søkstrening er en av de beste måtene man kan stimulere hunden på! Søksarbeid gir en mental sliten hund og er en super aktivisering for hunder i alle aldre. Hunden må være belønningsvillig / jobbe for godbiter (og / eller leker som feks Kong eller ball). Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på kurset
Dette er en super treningsform som du kan gjøre både ute og innendørs.

Kurset er for alle hunder som vil jobbe for belønninger og for alle som vil aktivisere hunden på best mulig måte! Ingenting er som nesearbeid og hundene elsker det! Kurset er for alle hunder i alle aldre og det kreves ingen forkunnskaper verken av eier eller hund. På dette kurset lærer du om bruk av belønninger og utvikling av belønninger og søksutvikling. Kurset vil gjøre bruk av en spesifikt kilde til lukt som hunden lærer å finne og markere på.