Online 2- Forsterkningsutvikling

 

Passer for

Passer for alle som har interesse for arbeid med søkshunder.

Pris

Kr 490,- for 1 - 1,5 times online kurs

Oppsatte datoer

03. Januar 2022

Forsterkningsutvikling hos valper og voksne hunder. 

Forsterking hos valper, handler mest om stimulering og tilpasset trening slik at en har kontroll med atferdsutviklingen. For enkelte raser må treningen reguleres tidlig for ikke at aktiviteten skal komme ut av kontroll. For andre raser gjelder det å bruke de rette virkemiddlene og at disse anvendes på en nøysom og tilpasset måte.

Kurset vil ha et innhold som varierer fra enkle råd i trening til informasjon om systematisk utvikling av forsterkning ved variert bruk av forskjellige typer forsterkere.

Er du en hundeeier som vil vite mer hvordan en utvikler forsterkere hos valper og unghunder vil du her få mange gode råd. Har du derimot ambisjoner om å utvikle din egen tjenestehund eller delta aktivt i hundesporter som smeller, nosework , o.l., er fokus på forsterkningsutvikling helt nødvending og du vil oppleve at det aller meste vil kunne falle i smak. 

Når du kjøper denne modulen er den tilgjengelig for deg hele tiden i 2 måneder etter lansering. Modulen er allerede publisert og derfor tilgjengelig nå. Vi sender deg informasjon om pålogging straks vi har registrert din påmelding.