Fjellanger Hundepensjonat

 

 • Vi har til sammen 47 enheter for oppstalling.
 • 37 plasser til pensjonatdrift, mens resten brukes av våre profesjonelle søkshunder
 • Vi tilbyr både dags og langtids opphold
 • Hver hund har sin egen boenhet inne med varmekabler i gulvet.
 • Alle hundene har sin egen lille luftegård som de kan gå ut og inn fra store deler av dagen.
 • Hundene får også mulighet til å springe løs i en av de seks store løpegårdene som ligger i tilknytning til anlegget.

 

Bestill plass i dag! 

 

booking

Opptjening av Dog-Points 

 • 8% Dog-Points på alle overnattingsdøgn, ekstra turer og aktiviseringer.

 

Medlemsfordeler

 • Gratis tur i skogen for gull- og sølvkunder
 • Prioritet i køen dersom fullbooket
 • Tjener Dog-Points på alle opphold og  øvrige tjenester

BLI MEDLEM

Bruk av Dog-Points (eksempel)

 • Gratis overnattingsdøgn (290 Dog-Points)
 • Ekstra tur  eller aktivisering (75 Dog-Points)

Pensjonat informasjon

Ekstra aktivitet under lengre opphold

 

Kloklipp, bad/føn.
 

Treningslek

Tjenesten Treningslek er et velferdsøkende tiltak for våre langtidsgjester. (Hunder med opphold lengre enn 3 uker). Formålet med Treningslek er aktivisering, stimulering og lek.

Treningen blir planlagt individuelt for hver hund basert på hundens tidligere erfaring/trening (treningsgrunnlag), rasemessige og fysiske forutsetninger og hundens egne preferanser. Treningen blir kontinuerlig evaluert og endret individuelt for hver hund.  Treningen skal gå på hver enkelt hunds premisser. Treningslengde, og øvelser blir tilpasset din hund.

All trening av hund er basert på Fjellanger Hundeskoles treningsfilosofi. Treningsmetodene vi bruker er gjennomprøvde, trygge, effektive og positive. Treningslek er en miljøberikelse for hunden og skal være en fornøyelse, dette gjenspeiler vi i måten vi behandler hundene på. Vi fokuserer på mestring, positiv oppmerksomhet, belønning, treningsglede og lek. På Fjellanger kan du være trygg på at vi ikke tar i bruk straffebaserte metoder eller påfører ubehag.

Tur i skogen

En koselig tur i skogen.

Kr 75,- pr.tur

Ved opphold på over 2 uker er det inkludert 1 tur i uken.

Kong fylt med leverpostei

Kan roe ned stressede hunder. Aktiviserer og gleder. En kong blir fylt med leverpostei slik at hunden er opptatt med å få ut hver minste smule med leverpostei. Kongene blir vasket daglig og etterfylt ihht avtale. De kan også fylles med andre godbiter.

Kr. 25,- pr dag. Ta med egen Kong eller man kan kjøpe slike på pensjonatet dersom man vil at hunden skal få sin egen.

Drop In eller Dagpark

Vi tilbyr deg en mulighet til oppstalling på vårt pensjonat for en dag. Her kan hunden din få bruke tid sammen med vårt personell og den kan få leke med hunder som den liker.

Dags opphold er mulig  man - tirs - tors - fredag  utenom sesong. Hunden får tilgang til våre store løpegårder og får et trygt og varmt inneareal, samt at vi går tur med den i skogen. Dette er også en utmerket mulighet til å trene den for fremtidige kennelopphold.

Husk gyldig vaksinasjonsattest.

Levering 08.15 - 10.00
Henting 15.30 - 17.30

NB! Vi har ikke innlevering nyttårsaften.

 

Levering/Henting

Vi ber dere respektere tidene for levering og henting av hensyn til at hundene skal få rolige perioder i løpet av dagen.

Ut- og innsjekkingstider, hver dag:

8.15 -10.00

15.30 -17.30

20 - 20.30 - kun henting

Av hensyn til hundene ønsker vi å ha perioder med ro og lite trafikk av nye hunder. Dette er hundenes siesta! Vi ber deg derfor om å holde deg til disse tidene og være ute i god tid. Du bør beregne 15-30 minutter for en innsjekking av hund. For sen henting (etter 20-20.30) medfører gebyr.

Dersom du er medlem med status som “Gullhund” kan du levere og hente utenom ordinær åpningstid uten tillegg i pris. Ring  oss for avtale.

Oppholdet

 • Vi fører journaler og kontrollerer hundene flere ganger hver dag. Vi følger med trivsel, appetitt, sykdommer og atferd. Mestring av nye omgivelser er et sentralt tema hos oss, og om nødvendig tar vi hunden ut av vanlig pensjon og jobber med den til den er trygg.
 • 5-6  ganger om dagen er hundene ute i de store løpegårdene, litt avhengig av vær og vind.
 • Hundene luftes første gang kl 08.00. Etter kl 22.00 ønsker vi at det skal være ro.

Trivsel

Noen synes det er hinsides at vi serverer finskåren loff med leverpostei, og visst kan dette synes ekstremt. Poenget er imidlertid at hunden skal mestre nye omgivelser, og i denne prosessen er mat en viktig del. Vi gjør det vi må for at hunden skal finne seg til rette, og enkelte må da fristes med noe helt spesielt å spise.

Trygghet

Du skal føle deg trygg på at hunden din har det godt mens du selv er borte på ferie eller jobb. Vi ønsker derfor å sjekke inn hunden i ro og mak. At vi tidlig oppnår god kontakt med hunden er viktig for at den skal trives under oppholdet. Vi har erfaring med at det er bedre at hunden går fra eieren, enn at eieren går fra hunden. Derfor vil vi hente hunden mens du fremdeles står i resepsjonen.

Som første hundepensjonat i Norge har vi tatt i bruk trygg merking av hundene med kjønn, navn og burnummer ved ankomst. Dette er for at du skal være trygg på at hunder ikke skal kunne forveksles og av praktiske grunner.

Nyttårsaften

Nyttårsaften kan være vanskelig å takle for mange hunder på grunn av fyrverkeri. 

Er hunden din engstelig på nyttårsaften? Bestill plass på vårt rakettfrie pensjonat. Vi stenger bommen til veien og slår på musikk og lys i anlegget allerede 30.desember. De årene vi har drevet har ingen skuddredde hunder leet så mye som på et øyelokk klokken 00.00. Slik får alle vi som har slike hunder og hundene våre en fin nyttårsaften :)

Det lønner seg å være tidlig ute å bestille, da dette er populære dager for de fleste ! 

NB ! Det er ikke levering nyttårsaften - levering frem til 30.desember mellom 15.30 - 17.30.

Hunden får tildelt sin egen romslige plass med en egen liten løpegård.

Dersom du har flere hunder som du ønsker at skal være sammen under oppholdet, legger vi opp til dette individuelt.