Gøy med rally

14.April

Tidspunkt & varighet

Start: 14.April - 10:00

Slutt: 14.April - 14:00

Instruktører

Siv Mari Midttun

Passer for

Alle

Relaterte kurs

Pris

750

Program

Tid Dato Sted
10.00 – 14.00 14.04.24 Fjellangerhallen
Kurset er fullt

Meld deg på venteliste

Om det åpnes plasser på kurset sender vi deg lenke til påmelding på e-post.

Velkommen til Gøy med Rally! I løpet av dette kurset vil du som deltaker få en liten innføring i sporten Rallylydighet, og hvordan du og din hund kan drive med dette hjemme på hobbybasis. Dette er et kurs ment for de som aldri har vært borti sporten, som trenger en liten innføring i hvordan man kan komme i gang. Det er et lavterskeltilbud og hunden må ikke kunne noe på forhånd. På dette kurset blir det bare brukt positive metoder, og vi legger opp til hver enkelt hund. Det vil bli max 4 deltakere i hallen om gangen, slik at man får god avstad til hverandre om det er behov for det.

Siv Mari Midttun er en av våre instruktører som i 2019/20 tok fagutdanningen hos oss, og har siden jobbet som instruktør på hundesenteret, med blant annet valpekurs og grunnkurs.
Hun begynte med rally i 2021 med sin forje hund Ozzy, en omplasserings Chinese crested powderpuff. Men trener nå aktivt med sin nye valp Shiro, en hvit gjeterhund som hun hentet i 2022. Hun trener også Barn hunt, triks, søk og blodspor.