En personlig trener er din fagperson innen hundetrening.

Hvorfor velge personlig trener?

1. Skreddersydde treninger basert på dine ønsker og målsetninger med hunden.
2. Mer spennende treninger og raskere mestring, som skaper en indre motivasjon for både deg og din hund.
3. Du kan blir utfordret til å gå nye og uttradisjonelle veier for å oppnå dine målsettinger.
4. Du lærer deg masse om  hundetrening og om deg selv som hundetrener. 

Organisering av timer

Din personlige trener setter opp et program og avtaler treningsplan og timeavtaler i et felleskap med deg. Du er selv ansvarlig for å følge opp den progresjonen som instruktøren foreslår, men dere kan hele tiden justere fremdriften.  

Hvilken personlig trener passer for deg?

Hvem ønsker du som personlig trener? Hvilke hundesport eller aktivitet gjelder det? Fortell oss litt om deg selv og dine ønsker, så kan vi komme med et forslag til trener og du får en invitasjon til en karleggingstime. 

Det kan være flere alternativer for hvordan treningen kan organiseres. Noen ganger kan det beste alternativet være å følge et kurs og andre ganger kan du få direkte veiledning.

Har du langt å reise, kan vi tilrettelegge med flere timer på en gang og i større grad følge deg gjennom online – veiledning.

Er det slik at du bare ønsker noen råd underveis i treningen, kan vi også få til en slik løsning.

Det er alltid du som bestemmer hva du ønsker hjelp til og hva som passer best! 

PT-Duo

Du kan ha instruktøren for deg selv eller ta med din venn/venninne å benytte deg av PT-duo.

En personlig trener tilpasser opplegget for deg/dere, motiverer, veileder og pusher sine deltakere. Dette gir ofte svært gode resultater og i tillegg  er det en rimeligere løsning.

Se priser

Online – veiledning

Vi har også mulighet til å følge deg opp mellom veiledningstime. Du kan sende oss en video for analyse eller vi kan formidle vår veiledning direkte til deg via en Online-løsning.

Treningstider

Våre PT-timer vil normalt foregå på dagtid, men dersom dette er umuligå å få til, vil vi prøve å sette av tid til deg/dere på kveldtid eller i helger.  For PT-timer på kveldstid (oppstart etter kl 18.00) og i helger kommer det et tillegg på 25%.

Avbestilling

Når du har bestilt en time og er forhindret fra å komme, må timen avbestilles innen 24 timer. Dette gjøres direkte med din personlige trener. Timen belastes i sin helhet ved uteblivelse. Ønsker du å avbryte et planlagt treningsopplegg vil dette være mulig, men vil kreve et gebyr på tilsvarende 3 veiledningstimer (gjelder bare for treningspakker på 10 og 25 timer).

Skulle det oppstå uforutsette hendelser, sykdom eller skade hos eier, eller skade på hund, vil du selvsagt kunne avlyse/utsette treninger. I slike situasjoner vil vi kunne sette frem ønske om sykemelding eller attest fra veterinær.

PT-trenere skal ikke arbeide med problematferd.

Du lurer gjerne på om dette er et tilbud hvor du kan få veiledning når det gjelder problematferd. Vår PT-trenere ønsker ikke å igangsette treningsopplegg hvor det i hovedsak handler uønsket atferd. For slike henvendelser finner du mer informasjon her. Våre tilbud som gjelder problematferd