Siste nytt ved Fjellanger Hundesenter !

Fjellanger Hundesenter avlyser all kurs og organisert undervisning 

 

  

 Fjellanger Hundesenters tiltak vedrørende coronaviruset.

 

Fjellanger Hundesenter følger helsemyndighetenes råd og avlyser alle kurs og valpesosialiserng på senteret og ved Bergen Vest Dyreklinikk frem til 26.mars. Alle kursdeltakere ved pågående kurs vil få egen mail med mer informasjon om hva som skjer videre. Deltakere på fremtidige kurs vil bli informert fortløpende. Individuelle treninger/timer kan gjennomføres da vi opprettholder helsekrav ved gjennomføring.

 

Prosjekter og samarbeid med mange organisasjoner gjennom 30 år

 

 

Fjellanger Hundesenter har spisskompetanse på trening og utvikling av søkshunder og har arbeidet med  prosjektsamarbeid og forskning i snart 30 år. Gjennom samarbeid med  FN (minehunder) og noen av Norges største industriselskaper, er Fjellanger Hundesenter blitt et av de største og  mest anerkjente  når det gjelder opplæring og bruk av spesialsøkshunder.

Fjellanger Hundesenter er et kompetansesenter innenfor “dyrefag” og har medvirket til utvikling av fagområdet på mange områder.

Les mer om vår virksomhet gjennom 30 år:

FDTA skal lære opp Ski-hunder

FDTA samarbeider med NILU og andre forskere i Skandinavia for å finne effektive kontrollmetoder for påvising av ulovlig bruk av fluor i skisporten 
FDTA er i gang med å teste hvordan hunder kan detektere forskjellige produkter med fluor i skismørning og glidere.
https://www.dagbladet.no/sport/sandra-skal-ta-fluorjukserne-pa-skistadion/71861363