Les & Lær 

   Tips, nyheter og trender

KONKURRANSE

Ønsker alle våre nye og gamle kunder velkommen til Fjellanger Hundesenter !  Se vårt nye booking system, logg inn og lag en profil før 3. januar –  og du er med i konkurransen.

 

  • 1 dag gratis leie av Fjellangerhallen (lørdag eller søndag), hvor du kan benytte den akkurat som du vil (ta med venner, klubben, o.l.)

  • 1 ukes gratis opphold på pensjonat.

  • Gratis kursplass for inntil kr. 2 000,-

  • 4 sekker Hills hundefòr à 12 kg (fritt valgt type)

  • 10 stk gratis medlemskap hos Fjellanger Hundesenter i 1 år

 

Publisert: 20/11/2017

Nyheter

Ny booking-løsning

 

Fjellanger Hundesenter har i lang tid arbeidet med å gjøre hjemmesiden mer brukervennlige. Det er laget løsninger som gir bedre oversikt over kursene, enklere prosedyrer ved påmelding og større valgfrihet for betaling. Du kan betale direkte med bruk av kort, få tilsendt faktura eller betale med Vipps (gjelder bare for noen tjenester).

Opplysninger om kurs og andre tilbud er gjort tilgjengelig i en online løsning hvor du ordner det meste selv. Systemet sender deg kvittering umiddelbart etter at du har gjort et kjøp eller lagt inn en bestilling. Er du innlogget vil du finne oversikt over dine bestillinger og hele tiden ha en oppdatert historik på de kurs og tjenester du har fått hos Fjellanger Hundesenter.

Registrering av opphold ved vårt hundepensjonat er blitt mer oversiktlig og spesielt mye enklere for alle som har laget sin egen profil.

Meld deg på konkurransen og lag en profil her.