Agility nybegynner ukeskurs

 

Passer for

Nybegynnere med hund rundt 1 år

Pris

1700

Klar for å ha det gøy? Prøv agility!  Dette er et kurs der du som hundeeier skal være aktiv sammen med hunden din, og vil prøve seg på denne fartsfylte og morsomme hundesporten. Du lærer du å kjenne hunden bedre ved å samarbeide med hunden for å komme gjennom de ulike hindrene.  Fokus på kurset er innlæring av alle hindrene som er på banen også setter vi opp små kombinasjoner av hindrene, slik at du får en smakebit på hvordan treningen foregår videre. Da får du også et innblikk i hvordan agility videregående kurset er! 

Vi går gjennom: Innlæring av hindrene (apparatene) Hvordan enkelt ”styre” hunden rundt på banen Enkel læring av regelverket Gjennomgang av enkle kombinasjoner m.m.   Våre instruktører har lang erfaring fra konkurranse og trening av ulike raser i agility. Etter endt kurs får du et agility sertifikat, som kan vises ved forskjellige anledninger. For å kunne trene i hundeklubber eller i Fjellangerhallen må man ha et nybegynnerkurs for å få delta.

Informasjonen som står i denne artikkelen er veiledende og kursene kan ha små forskjeller. Kurssted: Fjellangerhallen  (Lyseklostervegen 310, 5215 Lysekloster)