Rune’s Hundekafè 
- et tilbud som er tilpasset og tilgjengelig for alle
 

 

 

 

 

Program for kveldene på Rune’s Hundekafè

 

18.00 – 19.00

Valpesosialisering

Den første timen setter vi av til de aller yngste valpene. Her kan alle som har valper i alderen 9 – 12 uker komme til gratis valpesosialisering.

Kom å bli med og legg et godt grunnlag for framtiden!

Tirsdager 18.00 – 19.00 

NB! Det er ikke valpesosialisering i uke 9 – pga vinterferie

Meld din ankomst

19.00 – 20.00

Temakvelder åpen for alle

Vi inviterer alle våre kunder, og andre intersserte, til gratis temakvelder hver tirsdags.  Våre dyktigste instruktører gir gratis introduksjonskurs innen ulike hundesporter og innen en rekke andre aktiviteter hver tirsdager kl. 19.00 -20.00 ( se program under).

Dato Tema Instruktør
26.02  Vinerferie – fri trening (ikke tama)    
05.03 Rally-lydighet Alexandra
12.03 Klikker (shaping) til trening og triks Elise
19.03  Husbandry  Jonas
26.03  Smeller – markering Rune
02.04

Agility

Nils
09.04 Aktiviseringa av familiehunden Siri

 

 

Tilbudet er gratis for alle.

Ta turen innom Rune’s Hundekafè

20.00 – 22.00

Trening for våre medlemmer

På slutten av kvelden inviterer vi våre  medlemmer. Det vil være ulike aktiviteter som agility, smeller, rally eller lydighet.  Aktiviteten tilpasses etter hvem som møter frem, men vil skal så godt vi kan prøve å gi alle plass.

Bli medlem å få muligheten du også. 

  Bli medlem

Hva er vår målsetting med å starte Rune’s Hundekafè:

Fjellanger Hundesenter ønsker å gi sine kunder og medlemmer det lille ekstra gjennom å skape et møtested for hundeaktivitet og sosialt samvær som passer for alle.   Rune Fjellanger har selv tatt initiativet til å starte vår Hundekafè og vil være tilstede sammen med valpen IPA så langt han får tiden til å strekke til.  Dere vil også kunne møte på en eller flere av våre andre instruktører som kan hjelpe til, men som også gjerne trener sine egne hunder.

Litt trening hvor vi kan hjelpe hverandre. Kan være hverdagslydighet, agility, rally-lydighet eller smeller, men gjerne slik at det blir noe for alle. 

Har du planer om å få deg valp? Ta gjerne turen innom – du vil få se valper av ulike raser – hunder i trening eller kanskje du har noen spørsmål vi kan svare på !

Valpesosialisering

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke.
  • Valpene får løpe fritt i et beskyttet miljø i en 800 kvm kunstgress hall for å leke mens eierne får utvekslet erfaringer.
  • Det vil alltid være en av hundeskolens ansatte til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, men likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi på Fjellanger har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!

Les mer om sosilaisering her

Hvordan organiseres  kveldene.

Kveldene vil være  organisert med et program slik som beskrevet over.  Rune’s Hundekafè vil være fast hver tirsdag i hele vinter, men der vil kunne bli små endringer i programmet som gjøre at innholdet kan bli litt forskjellig. Endringer vil  annonsert på vår aktivitetskalender for Fjellangerhallen eller ved annonsering på facebook dersom det blir forandringer.

En eller flere av våre instruktører er alltid tilstede forgode råd og litt veiledning, men disse kveldene vil vi ikke prioritere typiske problematferder (frykt og aggressjon).  Dersom det skulle være slike utfordinger vil vi be om at dere sender en forespørsel til vår atferdskonsulent eller ber om en individuell time

 

Hverdagsutfordinger: 

Se IPA lærer seg litt kjøkkenkultur

Retninglinjer for bruk av Fjellangerhallen

Skal dette bli et varig tilbud som ikke får noen spesiell konstnad, må vi be om at alle rydder tilbake utstyr som er brukt.  La det stå slik som du ønsker å finne det neste gang du kommer for å trene. Våre retningslinjer

Valpesosialisering 

Ønsker du å melde din valp på valpesosialisering, 
meld din ankomst her.
Tilbudene har gratis adgang for alle!
Kom å bli med på Rune’s Hundekafè  !