Rune’s Hundekafè 
- et tilbud som er tilpasset og tilgjengelig for alle
 

 

 

 

 

Program for kveldene på Rune’s Hundekafè

 

18.00 – 19.00

Fjellangerhallen og ved Dyreklinikken Bergen Vest

Valpesosialisering på begge steder samtidig !

Vi opprettholder det viktigste tilbudet til de aller yngste valpene. Her kan alle som har valper i alderen 9 – 12 uker komme til gratis valpesosialisering.

Kom å bli med og legg et godt grunnlag for framtiden!

Tirsdager 18.00 – 19.00 

Starter opp etter ferien tirsdag 13. august.

Meld din ankomst

19.00 – 20.00

Gratis trening for alle som ønsker.

Våre faste temakvelder vil ta pause til over ferien, men vi vil likevel invitere alle til gratis trening i vårt anlegg.  Det er bare å komme og du trenger ikke være medlem hos oss for å benytte deg av tilbudet. Du kan trene på hva du måtte ønske, men henstiller til å gi  rom for alle slik at fleste mulig kan få benytte seg av treningsfasilitetene.

Tilbudet vil være hver tirsdager kl. 19.00 -20.00.

Nye temakvelder vil bli satt opp fra i august 2019.

Tilbudet er gratis for alle.

Velkommen til Rune’s Hundekafè

20.00 – 22.00

Trening for våre medlemmer

På slutten av kvelden inviterer vi våre  medlemmer. Det vil være ulike aktiviteter som agility, smeller, rally eller lydighet.  Aktiviteten tilpasses etter hvem som møter frem, men vil skal så godt vi kan prøve å gi alle plass.

Bli medlem å få muligheten du også. 

  Bli medlem

Hva er vår målsetting med å starte Rune’s Hundekafè:

Fjellanger Hundesenter ønsker å gi sine kunder og medlemmer det lille ekstra gjennom å skape et møtested for hundeaktivitet og sosialt samvær som passer for alle.   Rune Fjellanger har selv tatt initiativet til å starte vår Hundekafè og vil være tilstede sammen med valpen IPA så langt han får tiden til å strekke til.  Dere vil også kunne møte på en eller flere av våre andre instruktører som kan hjelpe til, men som også gjerne trener sine egne hunder.

Litt trening hvor vi kan hjelpe hverandre. Kan være hverdagslydighet, agility, rally-lydighet eller smeller, men gjerne slik at det blir noe for alle. 

Har du planer om å få deg valp? Ta gjerne turen innom – du vil få se valper av ulike raser – hunder i trening eller kanskje du har noen spørsmål vi kan svare på !

Valpesosialisering

  • På grunn av viktigheten med sosialisering har vi dette tilbudet til alle valpeeiere, uansett om du allerede går på kurs hos oss eller ikke.
  • Valpene får løpe fritt i et beskyttet miljø i en 800 kvm kunstgress hall for å leke mens eierne får utvekslet erfaringer.
  • Det vil alltid være en av hundeskolens ansatte til stede.  Fjellanger Hundesenter har dette som et gratis - tilbud, men likevel har vi en av våre instruktører tilstede under hele økten!

Sosialiseringsperioden starter i 3-ukersalderen og avsluttes når valpen er ca. 12 uker gammel. Dette er den mest betydningsfulle perioden for å lære kommunikasjon, sosial atferd og knytte sosiale bånd. Vi på Fjellanger har alltid løs sosialisering på våre valpekurs da vi synes dette er noe av det viktigste for en valp!

Les mer om sosilaisering her

Hvordan organiseres  kveldene.

Kveldene vil være  organisert med et program slik som beskrevet over.  Rune’s Hundekafè vil være fast hver tirsdag i hele vinter, men der vil kunne bli små endringer i programmet som gjøre at innholdet kan bli litt forskjellig. Endringer vil  annonsert på vår aktivitetskalender for Fjellangerhallen eller ved annonsering på facebook dersom det blir forandringer.

En eller flere av våre instruktører er alltid tilstede forgode råd og litt veiledning, men disse kveldene vil vi ikke prioritere typiske problematferder (frykt og aggressjon).  Dersom det skulle være slike utfordinger vil vi be om at dere sender en forespørsel til vår atferdskonsulent eller ber om en individuell time

 

Hverdagsutfordinger: 

Se IPA lærer seg litt kjøkkenkultur

Retninglinjer for bruk av Fjellangerhallen

Skal dette bli et varig tilbud som ikke får noen spesiell konstnad, må vi be om at alle rydder tilbake utstyr som er brukt.  La det stå slik som du ønsker å finne det neste gang du kommer for å trene. Våre retningslinjer

Valpesosialisering 

Ønsker du å melde din valp på valpesosialisering, 
meld din ankomst her.
Tilbudene har gratis adgang for alle!
NB! Skriv i kommentarfeltet om det gjelde Os eller Loddefjord (Bergen Vest)